Kehonhuolto

Kehomella toimivat kehonhuollon ammattilaiset:

Koulutetut hierojat Suvi Suokko,  Minna Tapola,  Sanna Myllymäki ja Anne Pelli,  sekä hierojaopiskelija Jari Salin.
Tällä sivulla pääset varaamaan ajan hoitoon sekä tutustumaan tarkemmin palvelutarjontaamme ja osaamiseemme.

HUOM! 

Ajanvarauksia on useampia.

VARAUSEHDOT
- Maksutapoina käteinen, kortti ja yleisimmät hyvinvointiedut. Liikunta- ja kulttuuriedulla ei voi maksaa hierontaa.
- Ajan peruutus on tehtävä 12h ennen varattua aikaa, voit tehdä sen sähköisesti. Tämän jälkeen viestillä tai soittamalla hierojan numeroon. Toimijamme päättävät itse, kuinka toimivat jos varattu aika perutaan alle 12h ennen. Jos emme saa yhteyden ottoa, katsomme  ajan peruuttamattomaksi ja veloitamme 100% hinnan.
- Varatessasi aikaa sekä vastaanotolla, terveydenhuollon henkilöt (koulutettu hieroja) keräävät sinusta hoidon kannalta sekä toiminnan kannalta vaadittavia tietoja. Nämä potilasasiakirjat muodostavat henkilötietolaissa (523/1999) tarkoitetun henkilörekisterin. Hyväksyessäsi varausehdot, annat luvan henkilörekisteritietojen keräämiseen.

Rekisteriseloste sivun alalaidassa.

Suvi Suokko

Varaa aika Suvin vastaanotolle

Anne Pelli

Varaa aika Annen vastaanotolle

Minna Tapola

Varaa aika Minnan vastaanotolle

Sanna Myllymäki

Varaa aika Sannan vastaanotolle

Jari Salin

Varaa aika Jarin vastaanotolle

Kehonhuollon palvelut

HIERONTA

Hieronta ja sen eri otteet ovat pohjana kaikelle manuaaliselle käsittelylle. Ilman kehon herättelyä tai lämmittelyä, voidaan aiheuttaa jopa kudosvaurioita. Hierontaa tehdään klassisesti, jossa miellyttävillä otteilla muokataan lihaskudosta ja tavoitteena palauttaa kudosten aineenvaihdunta.

Suvi Suokko:
60 min: 50 €
90 min: 70 €

Netta Nikkanen:
45 min: 45 €
60 min: 50 €
75 min: 60 €
90 min: 65 €
120 min: 80 €

URHEILUHIERONTA

Urheiluhieronta on lihaskudosta muokkaavaa käsittelyä, joka palauttaa lihaksen aineenvaihdunnan ja tehostaa palautumista. 


Netta Nikkanen:
45 min: 45 €
60 min: 50 €
75 min: 60 €
90 min: 65 €
120 min: 80 €

FASKIAKÄSITTELYT

Faskia on koko kehon kattava, monikerroksinen pehmytkudos järjestelmä jonka tehtävänä on tukea kehoa, mahdollistaa kehon liike, antaa informaatiota aivoille kehon asennoista sekä liikkeestä. Järjestelmä luo painetta ympäröiviin kudoksiin, jotta voimantuotto olisi mahdollista. Yksi tärkeimmistä, jakaa kehoon kohdistuvat kuormat tasaisesti eri kehon osille jolloin vältetään mm. nivelalueille kohdistuvat pistekuormitukset.

Faskian käsittelyyn on monia tapoja ja onkin siksi tärkeää ymmärtää kudoksen ja koko järjestelmän toiminta. Kipu ei useinkaan ole hoidon tehoamisen kannalta paras vaihtoehto, usein kudoksia kuuntelemalla, eri tekniikoita sekoittamalla saadaan nopeammin pysyviä tuloksia. Itse ajattelen faskiaverkoston ja sen käsittelyn kokonaisuutena. Esim. Oikeaan olkapäähän vaikuttava kalvojärjestelmä saa alkunsa alaraajoista. Kokonaisuuden sekä hoidon pysyvien tulosten kannalta kokonaisen faskialinjan liikkuvuuden palauttaminen ja yllä

Suvi Suokko:
60 min: 50 €
90 min: 70 €


DRY NEEDLING, TRIGGERPISTE KÄSITTELYT

Triggerpisteet ovat pehmytkudoksen kipupisteitä, ylireakoivia hermopäätteitä.  Triggerpisteet ovat suurin pehmytkudosperäisten ( myofaskiaalisten ) kipujen aiheuttaja. Kipua, särkyä, puutuneisuutta, voimattomuutta, epämääräistä kipua voi esiintyä laajallakin alueella. Triggereiden aiheuttamaa kipua kutsutaan heijastekivuksi, sillä oireilu on usein kaukanakin triggerpisteestä.  TrP pisteillä on tutkimusten perusteella suora yhteys heikentyneeseen lihaksen voimantuottoon, aktivaatioon sekä asento- sekä liike aistimuksen häiriintymiseen. Toisin sanoen, sinulla voi olla tietämättäsi suuria lihasvoimaan liittyviä ongelmia esim. alaraajojen välillä, joka voi ilmetä esim. tasapaino ongelmina.

Triggerpisteiden syntyyn vaikuttavat pehmytkudoksen aineenvaihdunnan heikkeneminen, liikkuvuuden häviäminen, staattinen rasitus, ulkoiset traumat sekä stressi.

Triggerpisteitä voidaan käsitellä manuaalisesti hieromalla. Tämä tapa on hieman kivuliaampi sekä hitaampi, sillä jo ennestään arkaa kudosta joudutaan hieromaan jonkin aikaa. 

Dry needling (kuivaneulaus) on länsimaiseen lääketieteeseen perustava hoitomuoto joka tehdään akupuntioneulalla.

Kuivaneulaus ei ole akupunktiota.  Akupunktio perustuu itämaiseen lääketieteeseen ja siinä hoidetaan meridiaaneihin perustuvia akupisteitä.

Kuivaneulauksessa hoidetaan triggerpisteitä, jotka palpoidaan aina jokaiselta erikseen, sillä niiden sijainti vaihtelee. Akupunktiossa neulat usein jätetään hoidon ajaksi akupisteisiin. Kuivaneulauksessa neulalla "neulotetaan" triggerpiste ja neulotus voi kestää vain muutaman sekunnin.  Dry needling onkin huomattavasti kivuttomampi ja tehokkaampi keino triggerpisteiden käsittelyyn.

Suvi Suokko:
60 min: 50 €
90 min: 70 €


KINESIOTEIPPAUS

Kinesioteippausta voidaan käyttää manuaalisen hoitamisen tukena, kun ohjaillaan asentoa tai liikettä, poistetaan kipua tai ennaltaehkäistään loukkaantumisia. Teippausta usein käytetään yksittäisten kudosten tai kudosryhmien teippaamiseen. Turvotusten sekä laajojen verenpurkaumien hoidossa teippaus on ehdoton.

FMT- teippauksessa teipataan kokonaisia lihastoiminta-/ faskialinjoja mm. tukemaan jotakin tietyn liikkeen tuottamista tai linjan aktivoitumista. Näin saadaan myös hermosto kokonaisvaltaisemmin mukaan kehon tasapainotukseen.

Suvi Suokko: FMT-teippaus kuulu käynti hintaan.
60 min: 50 €
90 min: 70 €

Netta Nikkanen/ kinesioteippaus:
45 min: 45 €
60 min: 50 €
75 min: 60 €
90 min: 65 €
120 min: 80 €

MOBILISAATIO TEKNIIKAT

Mobilisoinnin tavoite on luoda tilaa ja liikkuvuutta lukittuneisiin rakenteisiin. Usein mobilisaatiotekniikoita käytetään rajoittuneen nivelen tai nikaman liikkuvuuden palauttamiseen. Mobilisaatiotekniikat eivät usein yksinään ole kovinkaan tehokkaita pysyviin hoitotuloksiin vaan järkevästi yhdistettynä muihin manuaalisiin tekniikoihin sekä tukihoitoihin. Mobilisaatiolla saadaan usein hyvät tulokset akuutin kivun hoidossa, kun kipua on saatava hallintaan.

Suvi Suokko:

KÄYNTI 60 min.  50 €.

KÄYNTI 90 min.  70 €.

ULTRAÄÄNI & TENS

Näillä tukihoidoilla käynnistetään tehokkaasti kehon omat paranemis-, sekä kivunlievitysmekanismit. Tehokkaimmillaan akuutissa kivussa.

Ultraääni on paljon käytetty hoito syväkudos käsittelyissä. Ultraäänellä päästään syimpiinkin kudoksiin ja on hyvä tukihoito muun manuaalisen käsittelyn rinnalla.  Ultraääni vilkastuttaa kudoksen aineenvaihduntaa ja sitä kautta kudoksen paraneminen tehostuu. Käsiteltävä alue voi olla lihaskudoksessa, nivelessä, jänteessä tai kalvolla.

TENS- hoito perustuu eri taajuksilla toimiviin sähköimpulsseihin.  Perustuu myös aineenvaihdunnan vilkastumiseen, lihas supistuksen kautta. Tehoaa parhaiten vaurioituneen lihaskudoksen hoitoon. Voidaan yhdistää Dry needling hoitoon.

Suvi Suokko:

KÄYNTI 60 min.  50 €.

KÄYNTI 90 min.  70 €.

MYOFASKIAALINEN HARJOITTELU

Harjoittelun tavoitteena palauttaa " kuivuneeseen " faskiajärjestelmän liikkuvuus ja poistaa kehosta pistekuormitusta, jotka ovat usein syinä pitkittyneisiin tuki- ja liikuntaelin vaivoihin.  

Suvi Suokko:

KÄYNTI 60 min.  50 €.

KÄYNTI 90 min.  70 €.

Suvi Suokko

Kehonhuolto ja koulutetun hierojan palvelut, sensovalmennus

 • Koulutettu hieroja 2012
 • Rakenteellinen ja toiminnallinen integraatio, myofaskiaalinen harjoittelu ( A-P Lindberg, Anatomy treins ) 2017, 2018, 2019
 • Senso Reflex Expert, Sensotreiner 1. 2017-2018

Manuaalisen terapian koulutuksia:

 • Kalevalainen jäsenkorjaaja 2014, 2017, 2018
 • Mobilisaatio/ manipulaatio (Piironen Tapio, Fysiomentorit) 2018,2019
 • Ortopedinen osteopatia (ookk) valmistuu 2024

Useita täydennys kursseja, alla niistä lisää:

 • Myofaskiaaliset kivut ja triggerpiste käsittelyt 2012 ( Palmanmäki )
 • Dry Needling/ advanced/ professional 2018, 2019 ( Palmanmäki )
 • FMT- taping/ pro 2018

 

Suvi Suokko

Minna Tapola

Koulutettu hieroja

Olen hämeenlinnalainen, hierontakoulu Atlaksesta valmistunut koulutettu hieroja. Klassisen hieronnan peruskoulutuksen lisäksi käytän nivelten liikkuvuutta edistäviä mobilisointitekniikoita sekä lihas- ja peitinkalvojen liikkumiseen ja elastisuuteen vaikuttavia tekniikoita. Hieronnan sisältö määräytyy aina asiakkaan tarpeesta käsin.

Tiedonjano alaa kohtaan on suuri ja jatkuvan kouluttautumisen koen tärkeäksi.

 • Hierontakoulu ATLAS
 • Manuaalisten tekniikoiden erikoistumiskoulutus ( -22)
 • MyFascia-koulutus (-24)

Olen helposti lähestyttävä, positiivinen ja teen työtäni vahvasti oman persoonani kautta. Aiemmalta ammatiltani olen sairaanhoitaja. 16 vuoden työura hoitotyössä on luonut vahvan pohjan asiakkaan kokonaisvaltaiseen ja yksilölliseen kohtaamiseen sekä ihmiskehon tuntemiseen. Pitkä kilpatausta lentopallossa sekä harrastustausta golfin, crossfitin ja yleisurheilun parissa auttavat puolestaan ymmärtämään myös urheilijan näkökulmaa. Toivoisinkin, että kaikki asiakkaat nuorista varttuneempiin, toimistotyöntekijöistä urheilijoihin löytäisivät vastaanotolleni.

Ota rohkeasti yhteyttä, tehdään yhdessä hyvää juuri sinulle!

puh. 044 339 9377 / Minna

Suvi Suokko

Sanna Myllymäki

Klassinen hieroja

Olen hierontakoulu Atlaksesta valmistunut Koulutettu hieroja. 

Hierojakoulutuksen lisäksi, osaamista löytyy sekä liikunnan että hoitotyön parista. Päätyötäni teen Kanta-Hämeen pelastuslaitoksella ensihoitajana. 

Monipuolinen liikkuminen on tärkeä osa elämääni.

Hieronnassa käytän klassisten otteiden lisäksi mm. vipuvarsitekniikoita, raajanivelten liikkuvuutta edistäviä mobilisointeja sekä Met-tekniikkaa. Olen innokas oppimaan uutta ja syksyllä osaaminen täydentyy Manuaalisten tekniikoiden erikoistumiskoulutuksella. 

Haluan edistää ihmisten terveyttä ja hyvinvointia. Moniammatilllinen osaamiseni, kokemukset myös vammojen hoidosta, auttavat minua hoitamaan juuri sinua.

puh. 050 323 5910 / Sanna

Suvi Suokko

Anne Pelli

Koulutettu hieroja

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi 2022 Pirkanmaan urheiluhierojakoulusta. Käytän klassisessa hieronnassa apuna vipuvarsitekniikoita ja lisään nivelten liikkuvuutta mobilisoimalla niitä. Hierojana olen helposti lähestyttävä ja toteutan hieronnan asiakkaan toiveita kuunnellen. 

Olen aina ollut kiinnostunut terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä asioista ja opintojen kautta olen päässyt toteuttamaan intohimoani. Huollan omaa kehoani monipuolisella liikunnalla, pidän erityisesti joogasta ja luonnossa liikkumisesta.

puh. 040 723 2290 / Anne 

Suvi Suokko

Jari Salin

Hieroja/ urheiluhieroja opiskelija

Liikuntaan intohimolla ja sydämellä suhtautuva mies. Vuosien varrella on kertynyt monipuolinen urheilutausta, jota edelleen jatkan ja koitan myös välittää eteenpäin etenkin fysiikkavalmennuksien muodossa.

Valmennuskoulutusta olen hankkinut mm. Training for Warriors TFW- valmentajakoulutuksella, sekä amerikkalaisella WestSide Barbell Personal Trainer setrifioinnilla. Tällä hetkellä opiskelen urheiluhierojaksi Tampereen urheiluhierojakoulussa.

Kamppailulajit ovat vahvassa roolissa. Nyrkkeilystä takana muutaman kymmentä kilpaottelua.

Kehomella ohjaan myös kuntonyrkkeilyä.

Puh. 045- 1517373 / Jari

Suvi Suokko

Rekisteriseloste

Henkilötietolain 10§ mukainen rekisteriseloste [YRITYKSESI NIMI] ajanvaraus- ja asiakastietojärjestelmälle sekä Tietosuoja-asetuksen mukainen informointi tiedon tallentamisesta.
1. Rekisterinpitäjä
Rekisterinpitäjä: Kehome Oy
Y-tunnus: 3139645-8
Osoite: Larin kyöstin katu 20. 13100 Hämeenlinna
Sähköpostiosoite: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
2. Rekisteriasioita hoitavat henkilöt
Rekisterin yhteyshenkilö
Suvi Suokko, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 0451105099
Tietosuojavastaava (jos nimitetty)
3. Rekisterin nimi
Kehome Oy asiakastietojen, laskutuksen ja ajanvarausten rekisteri
4. Rekisterin käyttötarkoitus ja tietolähteet
Rekisterin käyttötarkoitus on asiakassuhteen parantaminen, ajanvarausten mahdollistaminen ja laskutustietojen ylläpito.
Tietoja kerätään rekisteröidyiltä itseltään. Tiedot tallennetaan ajanvarauksen yhteydessä.
Jos kyseessä on hoitoala, tietoja kerätään myös asiakasta palvelevalta hoitohenkilöstöltä. Kerättäviä henkilötietoja käytetään Rekisterinpitäjän ja asiakkaan asiakassuhteiden ylläpitoon, laskutukseen, sekä palvelun edellyttämien yhteydenottojen ja viestien mahdollistamiseen. Jos asiakkaan ja Rekisterinpitäjän välillä on hoitosuhde, järjestelmään tallennetaan myös hoitosuhteen kannalta asiakkaan tallennettavaksi hyväksymät tiedot. Hoitotietojen osalta ne tiedot viedään viranomaisten ylläpitämään Kanta-arkistoon, jotka laki edellyttää vietäväksi.
Tietoja ei luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Rekisterinpitäjä voi myös lähettää markkinointi- ja muita tiedotusviestejä asiakkaalle, mikäli asiakas on sen sallinut. Asiakas voi kieltäytyä näistä tiedotteista ilmoittamalla siitä sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
5. Rekisterin tietosisältö
Rekisteriin talletetaan tai voidaan tallettaa seuraavat tiedot: nimi, sähköpostiosoite, osoite (mahdollisesti), puhelinnumero (mahdollisesti), sukupuoli (mahdollisesti), syntymävuosi (mahdollisesti), syntymäaika tai henkilötunnus(jos laki edellyttää sitä hoitosuhteen perusteella), asiakkaan laskutustiedot, kuten etu- ja sukunimi, kieli, tieto asiakaskirjeiden vastaanotosta sähköpostitse ja tekstiviestitse, viimeisin sisäänkirjautuminen(jos kirjautuminen ajanvaraukseen käytössä), tiedot siitä kuka asiakastietoja on katsellut ja muokannut, tehdyt varaukset, asiakaskäynnit, maksut ja tieto siitä kuka niitä on katsellut tai muokannut.
6. Tietojen luovuttaminen säännönmukaisesti ja siirretäänkö tietoja EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.
7. Tietojen säilytys
Tietoja säilytetään asiakassuhteen jatkumisen ajan tai niin pitkään kun laki sitä edellyttää. Tietojen säilytyksessä on huomioitu sitä koskevat lait, asetukset ja direktiivit.
Tiedot voidaan vaatia poistettavaksi mikäli laki sen sallii ja asiakas niin pyytää.
8. Tietojen suojauksen periaatteita
Rekisterinpitäjän käyttämä palvelimen ylläpitäjä ja GDPR-asetuksen mukainen Tiedon käsittelijä on Ajas Oy.
Rekisteritiedon käsittelyyn käytettävä verkkopalvelu on suojattu salasanoin ja palvelin sekä muut palvelimet ovat suojattuja palomuurein, salasanoin ja muin teknisin keinoin. Salasanoja ei tallennetta palvelimelle selkokielisenä vaan ne säilytetään suolattuina ja kryptattuina “salt” kulloinkin turvallisena pidettynä menetelmää käyttäen. Palvelin sijaitsee lukitussa ja vartioidussa tilassa Upcloud Oy:n palvelinsalissa Helsingissä. Tietojen säilyvyys on varmistettu automaattisten varmuuskopioiden avulla.
Ajas Oy:n henkilöstö on vaitiolovelvollinen ja jokainen on allekirjoittanut salassapitosopimukset, jossa sitoutuvat olemaan paljastamatta mitään asiakastietoihin liittyvää tietoa.
Jos käyttämiimme järjestelmiin murtaudutaan niin, että se vaikuttaa sinuun, saamme siitä tiedon ja ilmoitamme siitä mahdollisimman nopeasti ja kerromme myöhemmin mitä vastatoimenpiteitä me teimme. Asiakkaan on pidettävä oma käyttäjätunnus ja salasana salassa kolmansilta osapuolilta, mikäli asiakkaalla on sellaiset.
9. Tarkastus- ja kielto-oikeus
Asiakkaalla on oikeus saada tarkistaa itseään koskevat tiedot, oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua, oikeus kieltää antamiensa tietojen käytön suoramarkkinointi- tms. tarkoitukseen sekä muutoinkin turvautua henkilötietolaissa ja EU-direktiivissä turvattuihin oikeuksiinsa ellei laissa muuten määrätä.
Pyynnöt on osoitettava kohdassa 2 määritellylle rekisterin yhteyshenkilölle. Kaikkien tallennettujen tietojen lista voidaan pyytää korkeintaan [x] kertaa vuodessa.
10. Evästeet ajanvarausjärjestelmän käyttäjille
Käytämme sivuillamme [jos käytössä] ja ajanvarausjärjestelmässä ns. cookie -toimintoa eli evästeitä. Eväste on pieni, käyttäjän selaimelle talletettava ja siellä säilytettävä merkintä, joka mahdollistaa sen, että käyttäjälle voidaan luoda turvallinen istunto (sessio), jonka ajan järjestelmä tietää kyseessä olevan saman käyttäjän. Ilman evästeitä ajanvarauspalveluun kirjautuminen ei onnistu. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja. Mikäli ajanvarausjärjestelmässä vieraileva käyttäjä ei halua sallia evästeitä, se on mahdollista, mutta tällöin palveluiden sujuvaa toimintaa ei voida taata, sillä evästeet ovat tarpeellisia ylläpitämiemme sivujen ja tarjoamiemme palveluiden asianmukaiselle toimimiselle.
11. IP-tiedot
Rekisterinpitäjän käyttämässä Ajas-ajanvarausjärjestelmässä vierailevien käyttäjien IP-osoitteet tallentuvat niille varattuun lokiin. Lokia käytetään mahdollisiin virheselvityksiin sekä tietoturvan ylläpitoon. Lokiin on pääsy rekisterinpitoon käytettävän Ajas-järjestelmän henkilöstöstä ennalta määrätyillä henkilöillä.

12. Lainsäädäntö
Rekisterinpitäjä noudattaa asiakastietojen säilytyksessä henkilötiedon käsittelyä koskevaa EU:n yleistä tietosuoja-asetusta sekä Suomen tietosuojalakia.
Rekisterinpitäjä on laatinut organisaatiossa GDPR:n 30. artiklan mukaisen sisäisen Selosteen käsittelytoimista.

Kehome Oy, Larin Kyöstin katu 20, 13130 Hämeenlinna
puh. 0400 408 898 // Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

© Kehome Oy, 2020. Hoito- ja joogakuvat: Marika Ijäs. Webdesign: Mainostoimisto MI Suunnittelu.