Tunnit

Tuntikalenteri kevät 2021 (aloitus 11.1.2021)

maanantai    
16.45–17.45 Haastavampi Flowjooga Tuulianna
18.00–19.00 Ilmajooga Tuulianna
tiistai    
9.00–10.00 Pilates ONLINE Kirsi
15.45–16.45 Lasten/nuorten ilma-akro* Tanja
17.00–17.55 Flowjooga Tuulianna
18.00–19.00 Restoratiivinen Jooga
Tuulianna
keskiviikko    
18.00–19.00 Lempeä Flowjooga Tuulianna
19.15–20.15 Barre Kirsi
torstai    
17.00–18.15 Kankeiden jooga Tuulianna
18.30–19.30 M&Heels *** Mira
perjantai    
10.00-11.00 Tasapaino - liikkuvuus Kirsi
17.30–18.25 Kiertoharjoittelua kehonpainolla ONLINE Mia
18.30–19.45 Perjantain flowjooga Tuulianna
lauantai    
  Pop-uppeja, kursseja, retriittejä, luentoja, workshoppeja vaihtuva
sunnuntai    
14.00–15.00 Raskausajan jooga* Tanja
17.00–17.55 Kiertoharjoittelua kehonpainolla ONLINE Mia

* KURSSI
*** M&Heels tuntien ilmoittautuminen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tervetuloa liikkumaan Kehomelle!

Ryhmäliikuntatunnit voit maksaa varauksen yhteydessä LIIKUTTAJIEN LINKIN kautta. Tunnit voi myös maksaa Kehomella ennen tunnin alkua. Meillä käyvät seuraavat maksutavat: käteinen // maksukortti // Smartum // ePassi // Eazybreak // Edenred

ANYTIME KUNTO -kortti

Kortin hinta on 60 €.
Sisältää rajattoman määrän käyntejä lukkarin kuntotunneilla yhden kuukauden ajan.

Meiltä löytyy paljon eri vaihtoehtoja liikuntaan

LEMPEÄÄ LIIKETTÄ

Tunti aloitetaan koko kehoa avaavalla lämmittelyllä. Tunnilla tehdään dynaamisia liikkuvuusharjoituksia ja hyödynnetään mm. jännitys-rentoutusmenetelmää sekä parivenytyksiä. Liikkuvuusharjoittelu ei ole pelkkää notkeutta vaan tehtävät harjoitteet vahvistavat samalla tasapainoa, voimaa sekä liikehallintaa myös ääriasennoissa. Tämä tunti opettaa rentoutumista ja keskittymistä, lisää liikkuvuutta, parantaa lihaskestävyyttä sekä vahvistaa kehoa. Tunnilla ollaan villasukilla. Tunti sopii kaikille. 
Ilmoittaudu tunnille!

CORE & VOIMA

Tunti aloitetaan koko kehoa avaavalla lämmittelyllä. Tunnilla tehdään koko kehon lihaskuntoa kehonpainolla ja vastuskuminauhoja apuna käyttäen. Opit hallitsemaan kehoasi erilaisissa asennoissa, kehität voimaa sekä liikehallintaa myös ääriasennoissa. Kehosi vahvistuu ja keskivartalon tuki paranee, bonuksena saat toimintakykyisemmän kehon. Mukaan tarvitset avointa mieltä. Tunti sopii kaikille.
Ilmoittaudu tunnille!

VANHEMPI-VAUVAJOOGA (4-12 kk)

Vanhemman ja vauvan yhteinen joogahetki, jonka aikana teemme lempeän asana ja pranayama harjoituksen. Keskitymme vanhemman kokonaisvaltaiseen kehon hyvinvointiin tehden vahvistavia ja avaavia harjoituksia. Aiempaa joogataustaa et tarvitse. Tunneilla jokainen pari harjoittelee vauvan sen hetkisen tilanteen mukaan. Otathan siis rennosti, tunnilla saa sylitellä, ruokailla ja nukkua päiväunia tarpeen mukaan.
Ilmoittaudu tunnille!

JOOGA & AKRO

Yhdistelmätunti Vinyasa Flow -joogaa ja lattia-akrobatian harjoituksia. Tunneilla opit perusteet joogan akrobaattisille asanoille esim. Sirsasana (päälläseisonta), Pincha mayurasana (kyynärseisonta) ja Urdhva dhanurasana (siltakaari). Lisäksi liikumme lattiatasossa harjoitellen erilaisia kärrynpyöriä, liukuja ja loikkia. Harjoittelu tapahtuu yksilöllisesti kokeneen opettajan ohjauksessa.
Ilmoittaudu tunnille!

HAMMOCK TRICKS

Hammock tricks tunneilla opit ilmajoogan ja ilma-akrobatian temppuja kangaslenkillä. Harjoittelu tehdään edeten progressiivisesti helposta haastavampaan, turvallisesti ja jokaisen asiakkaan yksilöllinen taitotaso huomioon ottaen. Laji on hauska ja haastava. Kurssin aikana opit erilaisia inversioita eli ylösalaisia asentoja, kiipeyksiä ja solmuja.
Ilmoittaudu tunnille!

KEHONPAINO X IISA

Treenaaminen on parasta aloittaa kehon omaa painoa käyttäen eli kehonpainotreenillä. Tutustut omaan kehoosi ja tunnet ja tiedostat mihin se pystyy!
Jokainen tunti on oma erillinen kokonaisuutensa. Tehdään kehonpainotreeniä monipuolisesti ja laadukkaasti - kovaa & lempeää sekä nopeaa & hidasta. Jokaisella tunnilla on oma teemansa ja tavoitteensa. Aktivoidaan koko kroppaa ja kuormitusta tehdään järkevästi. Tunnilla tehdään kunnon alkulämmöt, toimintaosio sekä loppuverryttelyt. Lähde mukaan kehonpaino treenien rajattomaan maailmaan - jumpassa nähdään!
Ilmoittaudu tunnille!

M&HEELS

Tunnin sisältö vaihtelee ja tarjolla on niin heelsin, tuolitanssin, heels-tekniikan, meditatiivisen tanssin, yms tunteja koroilla ja ilman.
HUOM! Ilmoittautuminen tunnille Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

KIERTOHARJOITTELUA KEHONPAINOLLA

Kiertoharjoittelutunnilla tehdään erilaisia liikkeitä intervalliharjoittelun tyyliin tai keskittyen staattisiin pitoihin. Tunti on intensiivinen, liikkeiden välillä hyvin lyhyet tauot tai ei ollenkaan. Liikkeet ovat helppoja ja selkeitä, mutta varmasti raskaita.  Tavoitteena tunnilla on se, että jokainen pystyy treenaamaan omalla kuntotasolla tehokkaasti, kehittävästi ja itsensä ylittäen. Voin luvata, että tunnilla tulee hiki ja hengästymistä ei voi välttää.
Ilmoittaudu tunnille!

ILMAJOOGA

Kehoa ja mieltä huoltava tunti, jossa lempeät liikkeet johdattelevat sinut rauhoittumaan tunnin loppua kohden. Tällä tunnilla kehittyy myös voima, sillä temppuosiota ei ole unohdettu – rohkaistu ja voimaannu!
Ilmoittaudu tunnille klo 18
Ilmoittaudu tunnille klo 19.30
 

PILATES

Lempeä, mutta haastava harjoitusmuoto vahvistamaan syviä lihaksia erityisesti keskivartalon alueella. Harjoitusten seurauksena ryhdin ylläpito helpottuu ja mieli rauhoittuu.
Ilmoittaudu tunnille!
 

KEHONPAINOHARJOITTELU

Tämän treenimuodon avulla kehittyy sekä liikkuvuus, voima, koordinaatio että kehonhallinta. Eli mitä vielä odotat? You've got it in you!
Ilmoittaudu tunnille!
 

RASKAUSAJAN- JOOGA

Etenemme omaa kehoa kuunnellen ja vauvan kasvua vatsassa vaalien. Käytämme aikaa hyvän asennon löytymiseen ja ohjaaja ottaa jokaisen huomioon yksilöllisesti. Keskitymme tasapainon ja ryhdin parantamiseen, liikkuvuuden lisäämiseen ja kehon vahvistamiseen tuleva synnytys huomioiden. Opettajana Tanja Kunnari.
Ilmoittaudu tunnille!

Kehome Oy, Larin Kyöstin katu 20, 13130 Hämeenlinna
puh. 050 511 5811 // Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

© Kehome Oy, 2020. Hoito- ja joogakuvat: Marika Ijäs. Webdesign: Mainostoimisto MI Suunnittelu.