Kehome

Mikä on Kehome?

KEHO = Tavoitteenamme on edesauttaa asiakkaille vahva, energinen, tasapainoinen, toimiva ja hyvinvoiva keho.

ME = Yhdessä täydennämme toinen toisiamme ja luomme yhteistyöllä sinulle hyvinvoinnin palveluja.

OY = Uudet, monipuoliset, asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla palvelevat tilat Kaurialassa hyvien yhteyksien päässä. Meiltä löytyy paljon ilmaista parkkitilaa!

Yhden katon alta löydät kollektiivisesti erilaiset kehon palvelut. Hoitoalan ammattilaisten käsittelyn lisäksi pääset liikuttamaan itseäsi mm. joogan, ilmajoogan, kehonpainotreenien ja tanssin parissa.

Kehome tarjoaa saman katon alla kollektiivisesti erilaiset terveys-, hyvinvointi- ja liikuntapalvelut.

Tuulianna Avantola

Olen hämeenlinnalainen,  yli nelikymppinen joogaopettaja ja toinen Kehome Oy:n yrittäjistä.  Valmistuin kansainväliseen joogatutkintoon tähtäävästä koulutuksesta joogaopettajaksi (RYT-200, Villa Mandala, Loviisa) vuonna 2018. Olen käynyt ilmajoogaohjaajakoulutuksen (Vertical club, Helsinki), sekä opiskellut itsenäisesti ja kursseilla ihmisen anatomiaa, fysiologiaa ja hermoston toimintaa. Konsultoin työssäni paljon eri kehonhuollon ammattilaisia oppiakseni koko ajan lisää. Viime vuosina olen saanut tehdä paljon töitä myös liikkuvuus- ja kunto- ohjaajana.  Minun toinen yritykseni Tuuliannan Jooga toimii Kehomen tiloissa.

Omien kurssi - ja viikkotuntien lisäksi ohjaan aktiiviurheilijoita ja teen yhteistyötä muun muassa eri urheiluseurojen, ohjelmatoimistojen ja yritysten kanssa. Tällä hetkellä käyn pitämässä omia tunteja esimerkiksi opettajille, hoitajille, istumatyötätekeville, sekä kuljetus- ja rakennusalan työntekijöille.

Järjestän retriittejä, tapahtumia ja joogalomia. Tilauksesta pidän esim skumppajoogaa polttareissa tai käyn puhumassa stressinhallinnasta ja hermoston toiminnasta.

Opetusmateriaaliini kuuluu niin dynaamista kuin rauhoittavaakin joogaa, sekä liikkuvuus- ja koordinaatiotreenejä. Ohjaan paljon myös ihan yksityistunteja. 

Olen saanut erityisen paljon kiitosta siitä, että olen sydämellinen, ammattitaitoinen ja aina oma iloinen itseni. 

Ota yhteyttä:
puh. 0400 408898, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Suvi Suokko

Olen toinen Kehome Oy:n yrittäjistä ja erikoistunut kehon luonnollisten asento- ja liikemallien tasapainottamiseen sekä myofaskiaalisten kipujen ja oireiden hoitoon erilaisia manuaalisia tekniikoita käyttäen.

Kouluttaudun koko ajan lisää, jotta tuntemus ja ymmärrys ihmiskehosta avautuisi minulle vielä syvemmin. Tällä tavoin pystyn tarjoamaan asiakkailleni laajemmin palveluita ja parasta mahdollista hoitoa. Kehonhuollon sivulta pääset tarkemmin tutustumaan koulutukseeni.

Ota yhteyttä:
puh. 045 110 5099, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Minna Tapola

Olen Hämeenlinnalainen, hierontakoulu Atlaksesta valmistunut koulutettu hieroja. Klassisen hieronnan lisäksi käytän paljon nivelten liikkuvuutta edistäviä mobilisointitekniikoita, passiivisia venytyksiä sekä lihaskalvojen liikkumiseen ja elastisuuteen vaikuttavia vipuvarsitekniikoita. Olen helposti lähestyttävä, positiivinen ja teen työtäni vahvasti oman persoonani kautta.

Tiedonjano alaa kohtaan on suuri ja jatkuvan kouluttautumisen koen tärkeäksi. Syksyllä 2022 starttaakin manuaalisten tekniikoiden erikoistumiskoulutus.

Aiemmalta ammatiltani olen sairaanhoitaja. 16 vuoden työura hoitotyössä on luonut vahvan pohjan asiakkaan kokonaisvaltaiseen ja yksilölliseen kohtaamiseen sekä ihmiskehon tuntemiseen. 28 vuoden kilpatausta lentopallossa sekä harrastustausta golfin, crossfitin ja yleisurheilun parissa auttavat puolestaan ymmärtämään myös urheilijan näkökulmaa.

Ota yhteyttä:
puh. 044 339 937

Sanna Myllymäki

Olen hierontakoulu Atlaksesta valmistunut Koulutettu hieroja. 

Hierojakoulutuksen lisäksi, osaamista löytyy sekä liikunnan että hoitotyön parista. Päätyötäni teen Kanta-Hämeen pelastuslaitoksella ensihoitajana. 

Monipuolinen liikkuminen on tärkeä osa elämääni.

Hieronnassa käytän klassisten otteiden lisäksi mm. vipuvarsitekniikoita, raajanivelten liikkuvuutta edistäviä mobilisointeja sekä Met-tekniikkaa. Olen innokas oppimaan uutta ja syksyllä osaaminen täydentyy Manuaalisten tekniikoiden erikoistumiskoulutuksella. 

Haluan edistää ihmisten terveyttä ja hyvinvointia. Moniammatilllinen osaamiseni, kokemukset myös vammojen hoidosta, auttavat minua hoitamaan juuri sinua.

Ota yhteyttä:
puh. 050 323 5910

Anne Pelli

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi 2022 Pirkanmaan urheiluhierojakoulusta. Käytän klassisessa hieronnassa apuna vipuvarsitekniikoita ja lisään nivelten liikkuvuutta mobilisoimalla niitä. Hierojana olen helposti lähestyttävä ja toteutan hieronnan asiakkaan toiveita kuunnellen. 

Opiskelen hierontatyön ohella kosmetologiksi Tampereen aikuiskoulutuskeskuksessa. Kehomella tarjoan hieronnan lisäksi sokerointipalveluita. 

Olen aina ollut kiinnostunut terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä asioista ja opintojen kautta olen päässyt toteuttamaan intohimoani. Huollan omaa kehoani monipuolisella liikunnalla, pidän erityisesti joogasta ja luonnossa liikkumisesta.

Ota yhteyttä:
puh. 040 723 2290

Jari Salin

Hieroja / urheiluhieroja opiskelija.
Liikuntaan intohimolla ja sydämellä suhtautuva mies. Vuosien varrella on kertynyt monipuolinen urheilutausta, jota edelleen jatkan ja koitan myös välittää eteenpäin etenkin fysiikkavalmennuksien muodossa.

Valmennuskoulutusta olen hankkinut mm. Training for Warriors TFW- valmentajakoulutuksella, sekä amerikkalaisella WestSide Barbell Personal Trainer setrifioinnilla. Tällä hetkellä opiskelen urheiluhierojaksi Tampereen urheiluhierojakoulussa.

Kamppailulajit ovat vahvassa roolissa. Nyrkkeilystä takana muutaman kymmentä kilpaottelua.

Kehomella ohjaan myös kuntonyrkkeilyä.

Ota yhteyttä:
Puh. 045 151 7373


Ohjaajat

Annukka Hinkkala

ANNUKKA HINKKALA

Olen Annukka, 35-vuotias liikunnan- ja hyvinvointialan ammattilainen. Valmistuin Liikunnan ohjaajaksi v. 2011 Kisakallion urheiluopistosta. Siitä asti olen työskennellyt yksilövalmentajana sekä ryhmäliikuntaohjaajana kuntokeskuksissa. Työni tavoitteena on aina ollut edistää ja hoitaa ihmisten terveyttä. Lisäkouluttauduin urheiluhierojaksi 2018. Tänä päivänä työskentelen yrittäjänä omassa yrityksessäni Liikunta – ja Hierontapalvelut Annukka Hinkkala ”Hyvinvointivelho”, joka tarjoaa hierontaa, yksilövalmennusta ja ryhmäliikuntapalveluita. Muita koulutuksiani: Yoga Flow, Welness Mentor  (2015), Sportius Pilates Level 1, Wellness Mentor (2014), Trainer4You, Personal trainer (2012), Fustra personal Trainer  (2012-2020).

Kehomella pääsen ohjaamaan teille itselleni kaikkein tärkeintä liikuntamuotoa astangajoogaa sekä kehonpainoharjoittelua. Itse löysin tieni astangajoogan pariin tammikuussa 2018. Siitä lähtien olen harjoitellut säännöllisesti 4-6 kertaa viikossa, kaksi viikkoharjoitusta teen tärkeimmän opettajani Annukka Yliruusin sekä Joakim Yliruusin opetuksessa shalavallassa. Itselle astangajoogasta on muodostunut hyvän elämän polulle johdattava elämäntapa.

Laura Hipsi

LAURA HIPSI

Olen Laura, sydämellinen, empaattinen sekä aurinkoinen nuori nainen. Päivätyöni on hankinnan asiantuntijatehtävissä teknologiateollisuudessa ja työn vastapainona vapaa-aikani kuluu erilaisten urheiluharrastusten, kuten kuntosalin, lenkkeilyn ja joogan parissa. Olen Yoga Alliancen sertifioima joogaopettaja RYT250h (RYT200h @ Heartful Yoga 2022 ja Yin Yoga -syventävät RYT50h @ Yogarocks 2022).


Kokonaisvaltainen kehon ja mielen hyvinvointi on elämäni peruspilareita ja näitä haluan lisätä ympärilleni myös muille; niin ohjaustyössä kuin muissa arkipäivän kohtaamisissa. Uskon vahvasti keho-mieli -yhteyteen ja jooga on ollut itselleni tärkeä väline pitää itsestäni huolta kokonaisvaltaisesti sekä oppia uusia puolia omasta kehosta sekä mielestä. Joogan avulla on mahdollista työstää omia kipupisteitään sisäisesti sekä ulkoisesti ja saada täten voimaa myös maton ulkopuoliseen elämään.

Joogaopettajana olen lempeä, mutta tarkka sekä jokaisen yksilön tarpeet huomioon ottava. Kehomella ohjaan lempeää flowjoogaa ja  syvärentouttavaa YIN -joogaa tiistaisin. Nähdään tunneilla!

TANJA KUNNARI

Olen hämeenlinnalainen Joogaopettaja ja tanssin ammattilainen. Valmistuin joogaopettajaksi (RYT-200) Villa Mandalasta sekä ilmajoogan opettajaksi Yoga Nordicilta.

Opettajana olen positiivinen ja kannustava. Kehomella opetan Vinyasa Flow -joogaa ja ilmajoogaa.

MIRA KORKEILA

Olen 48- vuotias kauneudenhoito- ja hyvinvointialan yrittäjä. Koulutukseltani olen SKY- kosmetologi ja tanssiohjaaja. Päätoimista yrittäjyyttä on takana yli kymmenen vuotta.
 
Kehomella ohjaan oman tanssikouluni M&Heelsin kursseja, kuten nykytanssihenkinen Barefoot, Commercial, Tuolitanssi yms.  Kokemusta tanssin saralla minulla on mm. lajeista jazz, step, bollywood, heels, nykytanssi, hip hop, dancehall, twerk, voguing, tuolitanssi, musikaalitanssi, ja kaiken perustana 15 vuoden klassisen baletin opinnot. Ohjaajana pyrin olemaan innostava ja kannustava, rohkaisten oppilaitani kokeilemaan rajojaan ja hyppäämään ulos mukavuusalueeltaan.
 
Kouluttaudun itse säännöllisesti tanssin parissa niin kotimaassa kuin ulkomailla. Opettajina ovat olleet mm. Galen Hooks, Yanis Marshall, Omari Wiles. Syksyllä 2021 kouluttaudun myös Barre- ohjaajaksi.
M&Heels kurssit Kehomella torstaisin klo 18.30 - 20.30.
Kurssitiedot M&Heels Facebook.
Barrekurssi Kehomen lukkarissa tortaisin klo 19.30!

KRISTA LEPPÄNEN

Olen Krista, tuoreehko hämeenlinnalainen. Muutin mieheni kanssa Helsingistä vuoden 2021 alussa ja olemme oikein hyvillämme elämänmuutoksestamme. Päivätyöni on tietotyötä, mutta taustani liikunnan parissa on pitkä ja monipuolinen. Kamppailulajit ja tanssi (flamenco) olivat pitkään elämäni ‘harrastusrakkaudet’ ja flamencoa myös ohjasin. Jooga ja vedessä liikkuminen ovat myös olleet pitkään tärkeitä. Tutustuinkin Kehomeen joogatuntien kautta ja jonkin ajan kuluttua puheeksi tuli koulutukseni ja tekemiseni äänirentoutuksen parissa.

Ohjaan syvärentouttavia sointukylpyjä, jonka aikana erilaisten äänimaljojen, kongin, koshi- ja tingshakellojen sointi kutsuu hiljentymään. Meditatiivinen sointi, seesteinen tila ja mukava olo viltin alla rauhoittavat mielen ja kehon palautumisen tilaan, tukien näin kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Olen käynyt Peter Hess-äänirentoutusmetodin mukaisen koulutuksen Medi-Soundilla Anne Materon johdolla, joka on Saksan Peter Hess-instituutin valtuuttama kouluttaja Suomessa. Teen myös yksilöllisiä äänirentoutuksia, jolloin maljat tuodaan soimaan keholle. Tarjoan äänirentoutusta toiminimeni Studio Eirneah kautta.

Tuulianna Avantola

TUULIANNA AVANTOLA

Olen vuonna 2018 valmistunut Joogaopettaja (Ryt-200, Villa Mandala) ja ilmajoogaohjaaja (Vertical Club).

Päivät koostuvat monenlaisista ohjauksista saleilla, työpaikoilla, urheiluseuroissa, tapahtumissa jne. Omalla Kehomen salilla ohjaan viikkotunteja, pop up- tunteja, retriittejä sekä tilaus- ja yksityistunteja.

Olen perusluonteeltani iloinen ja positiivinen ja ohjaan jokaista ryhmää ja yksilöä suurella sydämellä ja ammattitaidolla. Opiskelen jatkuvasti lisää ihmiskehoa, liikettä ja sen anatomiaa. Olen myös kiinnostunut ihmismielestä ja siitä, miten pystymme mieleemme vaikuttamaan kehollisella tekemisellä.

Teen unelmieni työtä ihmisten parissa. Tavoitteeni on saada ihmiset voimaan hyvin, niin mieleltään kuin keholtaan.

Nähdään tunneilla!

Kehome Oy, Larin Kyöstin katu 20, 13130 Hämeenlinna
puh. 0400 408 898 // Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

© Kehome Oy, 2020. Hoito- ja joogakuvat: Marika Ijäs. Webdesign: Mainostoimisto MI Suunnittelu.